Mainostoimisto Helsinki Oy, Vanha Talvitie 2-6 A 5, 00580 Helsinki, puh. 045 650 8000, info@mainostoimistohelsinki.fi

Marknadsföringsbroschyrer & kataloger

Markkinointiesitteet ja katalogit

Den traditionella trycksaksprodukten håller på att göra comeback. Med 20 års erfarenhet är vi beprövat skickliga på att planera och framställa marknadsföringsbroschyrer och kataloger av allehanda slag. Från visitkort till tjocka kataloger, flyers och direktkampanjer samt marknadsföringsbroschyrer och bruksanvisningar.

Personal- och kundtidningar

Henkilöstö- ja asiakaslehdet

 

Företag satsar allt mer på personal- och kundtidningar eftersom det är ett effektivt sätt att skapa och upprätthålla relationen till kunderna. Dessutom stöder och kompletterar tidning och internet varandra. Pennorna är västa, kameran är inställd och ombrytningsprogrammet hungrar efter innehåll – vi är redo att förverkliga personal- och kundtidningar!


TRYCK PÅ SKICKA -KNAPPEN, DET LÄTTAR PÅ BÖRDAN ATT FRAMSTÄLLA EN TIDNING!

Mässmarknadsföring

Messumarkkinointi

En mässa är det bästa tillfället att träffa nya och gamlakunder ansikte mot ansikte. Dessutom ger en mässa ofta ett ypperligt tillfälle att modigt föra fram ett företags produkter och service. Tag kontakt, så gör vi mässmarknadsföring som innehåller traditionella trycksaker samt moderna elektroniskaapplikationer.

LÅT OSS TILLSAMMANS FUNDERA UT ETT SÄTT ATT NÅ BÄTTRE FRAMGÅNG PÅ EN MÄSSA.


Grafisk planering

Graafinen suunnittelu

Grafisk planering eller ett facelift av ett bränd eller logo ger ofta en bilden av en vital och aktiv företagsverksamhet. Vi är beprövat skickliga på grafisk planering och skapande av manual för företagsimage. Från trycksaksframställning till internet.

I VÄNTAN PÅ MER GRAFISKA TIDER, SKICKA OSS EN FÖRFRÅGAN!

Sociala medier

Sosiaalinen media

Facebook, Twitter och YouTube är exempel på kanaler i sociala medier till vilka man bör ha kunskap om hur man planerar och bygger upp en fungerande kommunikation och marknadsföring. Den traditionella reklamen bör ofta förenklas och ibland tom vändas bakut för de sociala medierna. Lämna denna problematik till oss!

VAR SOCIAL SÅ TWITTAR OCH TYCKER VI TILLSAMMANS!

3d-produktion

Om ett företags produkt eller tjänst inte är färdig eller det av annan orsak är svårt att göra en beskrivande presentation av den, kan en 3D-produktion vara enda sättet. Vi kan lätt och effektivt producera 3D presentationer av produkter och konstruktioner, göra förpackningsplanering osv. Även animationer och andra företagspresentationer.

LÅT OSS TILLSAMMANS GÅ MOT DEN TREDJE DIMENSIONEN!

Internetsidor och nätbutik

Internetsivut ja verkkokaupat

Vi planerar, programmerar och optimerar ditt företags hemsidor eller nätbutik för att den skall vara redo att svara på dagens och framtidens utmaningar. Med optimering menar vi att vi bygger upp hemsidan eller nätbutiken med tanke på olika sökmaskiner dvs vi säkerställer er synlighet i det globala nätverket. Som din uppgift kvarstår att kamma in kosingen.

SKICKA ETT MEDDELANDE OCH LÅT OSS LOTSA DIN VÄG PÅ NÄTET!

Video produktion och editering

Vi filmar, ljudediterar, klipper och klistrar - ja fast agerar skådespelare - i förevisnings videor, reklam, tv-spottar och annat som har nånting med rörliga bilder att göra. Videoproduktion och editering kan även vara en del av ditt företags elektroniska marknadsföring. Levande bild och ljud kommer i framtiden att spela en allt mer avgörande roll då man vill höja på nivån på företagets inre dialog samt yttre kommunikation.

GÅ MED I VÄRLDEN FULL AV LEVANDE BILDER, EN BOKSTAV I TAGET!

E-post marknadsföring

Sähköpostimarkkinointi

Vi har utvecklat produkter som underlättar skapandet och
administreringen av e-postmarknadsföring. Vår målsättning
har varit att förbättra och förenkla e-postmarknadsföringen
som process. Med hjälp av våra statistikverktyg så är det nu
allt lättare att följa e-postmarknadsföringens effekt i nästan
realtid.
FÖR ATT DINA MEDDELANDEN INTE SKALL FASTNA I
SRÄPPOSTEN, TAG KONTAKT!

Sökmaskinsmarknadsföring (SEM)

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Det är en utmaning att få en internetsida eller nätbutik att finnas högt i sökmaskiners resultatlista. Med hjälp av sökmaskinsmarknadsföring (SEM) kan vi få era produkter och tjänster att toppa resultatlistan om det så gäller Google, Bing eller Yahoo. Öda inte pengar på onödigheter. Låt oss istället sätta er på den rättmätiga plats i sökresultaten ni förtjänar - dvs på första sidan.

 

TILL TOPPEN I SÖKRESULTATEN MED LITE FINGERFÄRDIGHET!

 

Sökmaskinsoptimering (SEO)

liikenne hakusana meta-tagi rakenne semantiikka linkki kuva kappale liikenne Title Description URL-osoitteet sitemap.xml Käyttöliittymä Navigaatio 301 404 Webmaster Tools "alt" ASCII H1 H2 H3 <head> <em> <strong> Robots.txt “nofollow” <meta name> DTD (Doc Type Definition) Googlebot-Mobile Google Analytics Website Optimizer Visits Pages / Visit Unique Visitors Bounce Rate Avg. Visit Duration Conversions Traffic Sources Technology SEO

Det räcker inte med att fylla internetsidor med vad slags innehåll som helst. Innehållet måste skapas på rätt sätt. Vi vet vad sökmaskiner gillar. Vi editerar och bygger upp strukturen på era internetsidor så att ert företags sökmaskinsoptimering är i skick och nyckelorden finns på rätt sätt samt på rätt plats.

 

ETT BESÖK HOS OPTIMERAREN RÄCKER, RESERVERA EN TID!

ÄR BETJÄNINGENUNDERMÅLIG?

Reklambyrå Helsingfors är alltid redo att serva sina kunder på ett kreativt och lätt mätbart sätt.

VET NI INTEVEM VI ÄR?

Vi är Reklambyrå Helsingfors Ab. Vi är en kreativ samarbetspartner för kunder som vill ha bättre reklamprodukter, bränd och kommunikation. Vi är vi!

MAN FÖRSTÅR JU INGETAV DESSA DIGITERMER

Ger programmering, buffereringar och jipeggar dig huvudbry? Reklambyrå Helsingfors behärskar den digitala världen. Låt oss ta hand om digidigina.

HÖR ALLA HIT.NU ÄMNAR VI INTE, UTAN KÖR!

Vi tror att Reklambyrå Helsingfors är en smidigtskickligare samarbetspartner än andra reklambyråer i Helsingfors. Tag kontakt, så berättar vi mer om vadnärhur.

REKLAMBYRÅHELSINGFORS

Vi i Reklambyrå Helsingfors Oy har över 20 års erfarenhet av resultatinriktad marknadsföring och kommunikation.

Mainostoimisto Helsinki Oy

TJÄNSTER

Reklambyrå Helsingfors Ab betjänar sina kunder på många olika sätt. Som tex sökmaskinsoptimering, planering av internetsidor, kundtidningar och nätbutiks helheter. Välj nedan enligt ditt behov och tag kontakt så berättar vi mer.

12

KUNDER

Reklambyrå Helsingfors Ab är stolt över alla kunder som vi fått betjäna med olika uppdrag. Reklambyrå Helsingfors kan stoltsera med över 20 års erfarenhet av reklam och kommunikation. Mycket har vi hunnit med så blygs inte att fråga mer om referenser, klientel och nya påfund.

 • knauf
 • PEAB
 • hausia
 • Lahden messut
 • Farmari
 • andumus
 • Heinolassa jyrää

Kontakt

Mainostoimisto Helsinki Oy

Väverivägen 18

00380 Helsingfors

ADMINISTRATION

 • Timo Viento

  verkställande direktör

  tel. +358 (0) 45 650 8000

KÖRINSTRUKTIONER FRÅN

x

Kontakta!

Namn*:

Företag:

Email*:

Telefone*:

Stafett*: