Mainostoimisto Helsinki Oy, Vanha Talvitie 2-6 A 5, 00580 Helsinki, puh. 045 650 8000, info@mainostoimistohelsinki.fi - Tietoa evästeistä - Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Mainostoimisto Helsinki Oy

PALVELUT

Mainostoimisto Helsinki Oy on täyden palvelun digitoimisto, joka palvelee asiakkaita usealla eri tavalla aina hakukonemarkkinoinnista nettisivujen tekemiseen ja asiakaslehdistä verkkokauppakokonaisuuksiin. Etsi alta omasi ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

12

ASIAKKAAT

Mainostoimisto Helsinki Oy ylpeänä esittää asiakkuuksia, joille on suunniteltu ja toteutettu erilaisia toimenpiteitä. Mainostoimisto Helsinki Oy:n taustalla on vahvaa mainonnan ja viestinnän kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta. Töitä on tehty paljon eli älä epäröi kysyä lisää tekemisestämme, asiakkuuksistamme tai uusista ideoista.

 • knauf
 • PEAB
 • hausia
 • Lahden messut
 • Farmari
 • andumus
 • Heinolassa jyrää

Yhteys

Mainostoimisto Helsinki Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 5

00580, Helsinki

HALLINTO

 • Timo Viento

  toimitusjohtaja

  puh. +358 (0) 45 650 8000

Ajo-ohjeet paikasta

Markkinointiesitteet ja katalogit

Markkinointiesitteet ja katalogit

Perinteinen printtituote on kokemassa uutta tulemista. Olemme 20 vuoden kokemuksella jo aika neroja ideoimaan ja suunnittelemaan erilaisia markkinointiesitteitä ja -katalogeja. Aina käyntikortista tuhtien katalogien tekemiseen, messuflyereistä suorakampanjoihin sekä markkinointiesitteistä käyttöoppaisiin.

PRINTTIÄ PELIIN JA YHTEYDENOTTOA KEHIIN!

Henkilöstö- ja asiakaslehdet

Henkilöstö- ja asiakaslehdet


Yritykset haluavat yhä enemmän panostaa henkilöstö- ja asiakaslehtiin, koska lehti on tehokas tapa luoda ja ylläpitää suhdetta asiakkaaseen. Lisäksi nykypäivänä lehti ja verkko tukevat sekä täydentävät toisiaan. Kynät on teroitettu, kamerassa on muistitilaa ja taitto-ohjelma janoaa sisältöä – olemme valmiit tekemään henkilöstö- ja asiakaslehtiä!


LEHDENTEKEMISEN TAAKKA HELPOTTUU PAINAMALLA LÄHETÄ-NAPPIA!

Messumarkkinointi

Messumarkkinointi

Messut ovat parhaimmillaan yrityksille vuoden tehokkain face-to-face –tapaaminen asiakkaiden kanssa. Lisäksi messut ovat usein hyviä foorumeja olla rohkeita ja tuoda esiin yrityksen tuotteita tai palveluita. Ota yhteys, niin tehdään yrityksellesi messumarkkinointia joko perinteisillä printtimateriaaleilla tai moderneilla sähköisillä tavoilla.

MIETITÄÄN YHDESSÄ, MITEN MENESTYT PAREMMIN MESSUILLA.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Yrityksen logon sekä liikemerkin graafinen suunnittelu tai faceliftaus luo usein kuvan tehokkaasta ja aktiivisesta liiketoiminnasta. Olemme aika hakoja luomaan ja ideoimaan yritykselle graafista suunnittelua ja ohjeistuksia. Printistä verkkoon tai molempiin.

GRAAFISEMPIA AIKOJA ODOTELLESSA, LAITA KAAVAKE MEILLE!

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Facebook, Twitter ja YouTube ovat sosiaalisen median kanavia, joihin pitää osata suunnitella ja rakentaa oikeanlaista viestiä ja markkinointia. Perinteinen mainossanoma tai markkinointiviesti tulee usein pelkistää ja kääntää usein nurinniskoin sosiaalista mediaa varten. Jätä se meidän huoleksi!


OLE SOSIAALINEN JA TWIITTAILLAAN TAI TYKÄTÄÄN YHDESSÄ!

3d-tuotanto

Joskus yrityksen tuote tai palvelu ei ole valmis tai siitä on mahdoton tehdä havainnollista esitystä. Me luomme helposti ja tehokkaasti erilaiset 3D-esitykset tuotteista, rakennusmallinnukset, pakkaussuunnittelut ja muut moniulotteiset projektit. Meiltä myös animoinnit tai muut yritysesitykset.

KÄYKÄÄMME KOHTI KOLMATTA ULOTTUVUUTTA YHDESSÄ

Internetsivut ja verkkokaupat

Internetsivut ja verkkokaupat

Suunnittelemme, koodaamme ja optimoimme yrityksesi internetsivut tai verkkokaupan vastaamaan tämänpäivän ja tulevaisuuden haasteita. Optimoimisella tarkoitamme sitä, että luomme internetsivut tai verkkokaupan erilaisia hakukoneita varten eli varmistamme myös näkyvyytesi globaalissa verkossa. Sinun tehtäväksesi jää vain lyödä rahoiksi.

HEITTÄYDY VERKON VIETÄVÄKSI VIESTITTÄMÄLLÄ VERKON KAUTTA!

Videotuotanto ja videoeditointi

Kuvaamme, äänitämme, leikkaamme, liimaamme – ja vaikka näyttelemme – esittelyvideot, mainokset, tv-spotit ynnä muut liikkuvaan kuvaan liittyvät toimeksiannot. Videotuotanto ja videoeditointi voivat olla myös osa yrityksesi sähköistä asiakasmarkkinointia. Elävä kuva sekä ääni on tulevaisuudessa ratkaisevassa asemassa, kun sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä halutaan saada lisää näkyvyyttä.

LÄHDE MUKAAN ELÄVÄN KUVAN MAAILMAAN KIRJAIN KERRALLAAN!

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Olemme kehittäneet sähköpostimarkkinointiin liittyviä ja niiden hallinnointia helpottavia tuotteita. Tavoitteenamme on helpottaa sähköpostimarkkinoinnin tekemistä, uutiskirjeiden luomista ja lähettämistä. Lisäksi erilaisten tilastointityökalujen avulla on jatkossa yhä helpompaa seurata sähköpostimarkkinointisi toimivuutta lähes reaaliaikaisesti.


ETTEI VIESTISI MENISI ROSKAKORIIN, TÄYTÄ KAAVAKE!

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi (SEM)Verkkosivujen tai –kaupan haasteena on erottautua hakukoneiden etsinnöissä. Hakukonemarkkinoinnin (SEM) avulla saamme tuotteenne ja palvelunne hakukoneiden kärkeen, oli sitten kyse Googlesta, Bingistä tai Yahoosta. Älä hukkaa aikaasi ja rahaasi turhanpäiväisyyksiin, vaan anna meidän sijoittaa teidät oikeaan paikkaan hakutilastoissa – ykköseksi.

HAKUKONEIDEN KÄRKEEN SORMITEKNIIKALLA NÄPPÄILEMÄLLÄ!

Hakukoneoptimointi (SEO)

liikenne hakusana meta-tagi rakenne semantiikka linkki kuva kappale liikenne Title Description URL-osoitteet sitemap.xml Käyttöliittymä Navigaatio 301 404 Webmaster Tools "alt" ASCII H1 H2 H3 <head> <em> <strong> Robots.txt “nofollow” <meta name> DTD (Doc Type Definition) Googlebot-Mobile Google Analytics Website Optimizer Visits Pages / Visit Unique Visitors Bounce Rate Avg. Visit Duration Conversions Traffic Sources Technology SEO

Ei riitä että sivuilta löytyy sisältöä, sen sisällön pitää olla myös oikealla tavalla tehtyä. Me tiedämme, mistä hakukoneet pitävät. Muokkaamme sekä stilisoimme sivustonne rakenteen niin, että yrityksenne hakukoneoptimointi on kunnossa ja avainsanat ovat juuri oikeassa paikassa oikealla tavalla.

KÄYNTI OPTIMOIJALLA RIITTÄÄ, VARAA AIKA!

Eikö sieltä saakunnon palvelua?

Mainostoimisto Helsinki Oy on aina valmis palvelemaan asiakkaita. Luovalla toiminnalla, jota on helppo mitata!

Ettekö tiedäkeitä me olemme?

Olemme Mainostoimisto Helsinki Oy. Olemme luova yhteistyökumppani asiakkaille, jotka haluavat upeampia tuotteita, brändejä tai viestintää. Me olemme me!

Eihän näistä digitermeistätajua mitään

Ottaako päähän koodaamiset, bufferoinnit tai jiipegit? Mainostoimisto Helsinki Oy on täyden palvelun digitoimisto, joka hallitsee digitaalisen maailman. Jätä siis digidigit meille!

Kuuleeko kaikkinyt mennään eikä meinata!

Uskomme, että Mainostoimisto Helsinki Oy on näppäränketterämpi kumppani kuin muut mainostoimistot Helsingissä. Ota yhteys, niin kerromme mitämiksimilloin!

MainostoimistoHelsinki

Meillä Mainostoimisto Helsinki Oy:ssä on yli 20 vuoden kokemus tuloksellisen markkinoinnin ja viestinnän tekemisestä. Haluatko sinäkin parempia tuloksia?

x

Ota yhteyttä!

Nimi*:

Yritys:

Sähköposti*:

Puhelin*:

Viesti*: